Iti place TIGRA? Fii prietenul nostru pe Facebook

Media Infotainment 

Media infotainment Opel TIGRA TwintopInformatii si divertisment Media

Sistemele infotainment (informatii si divertisment) instalate pe Opel Tigra Twintop au o interfata deosebit de rapida si intuitiva. Sunt usor de utilizat si sunt configurate special pentru acustica Tigra. Componentele de inalta clasa sunt integrate in plansa de bord, adaptandu-se perfect la design-ul si tehnologia autovehiculului.

 

Culori Opel TIGRA Twintop

 

Opel TIGRA Twintop

Prima impresie despre acest model Opel TIGRA : fericire la o atingere de buton

A venit timpul sa va lasati in scaun, sa va relaxati si sa va bucurati de calatorie (si de dotarile care fac din Tigra TwinTop una dintre masinile de neuitat).
In doar 18 secunde, un coupe inteligent devine un cabrio senzational - multumita acoperisului hardtop actionat electro-hidraulic.

Siguranta Opel TIGRA Twintop

Siguranta Opel TIGRA TwintopSiguranta activa

Veti traiti o senzaie de perfecta siguranta la bordul Opelului Tigra TwinTop, un model ce foloseste o gama intreaga de solutii de securitate activa ultramoderne, unice in piata.
Veti fi incantati sa aflati ca Opell Tigra TwinTop a obtinut 4 stele la testele EuroNCAP, un rezultat excelent pentru un cabriolet

 

Date tehnice

Date tehnice Opel TIGRA TwintopSpecificatii tehnice Opel TIGRA TwinTop

Condusul unui Opel Tigra TwinTop este la fel de sigur pe cat este de placut. In doar 18 secunde, un coupe inteligent devine un cabrio senzational - multumita acoperisului hardtop actionat electro-hidraulic. Mulþumita ingeniozitatii electro-hidraulice a Opel Tigra TwinTop, te poti bucura de o varietate de optiuni pentru depozitare. De fapt, portbagajul are un volum impresionant de 250 de litri, cand acoperisul este pliat in el. Datorita sistemului special de deschidere, portbagajul se poate deschide si in sens invers, permitand acoperisului hardtop sa se retracteze, sau in sens normal, pentru acces si incarcare bagaje.