Iti place TIGRA? Fii prietenul nostru pe Facebook

Opel TIGRA Twintop Illusion are plafonul retractabil din otel acoperit cu material textil de culoare rosu Bordeaux ofera un aer de cabrio clasic.

Noua varianta a modelului „Illusion” reprezinta o reiterare a schimbatorului model Opel Tigra TwinTop:

plafonul retractabil electro-hidraulic din otel al automobilului cu doua locuri este acoperit cu o material textil de culoare rosu Bordeaux, ceea ce ofera automobilului înfatisarea soft-top a unui cabrio clasic cu plafon textil, fara a elimina beneficiile unui plafon dur.

Aceasta varianta este dotata si cu multe trasaturi standard, cum ar fi tapiterie din piele, scaune încalzite, aer conditionat, radio-CD compatibil MP3, computer de bord, vopsea metalica/efect sidefat în doua straturi, pedale sport din aluminiu, centuri de siguranta coordonate dupa culori si covorase pentru picioare, ca si roti de 17 inch din aliaj usor cu un aspect bicolor. Editia speciala „Endless Summer” este disponibila si pentru clientii care prefera echipamentul standard extins, dar fara plafonul din material textil.

Clientii pot alege între motoarele pe benzina de 1,4 (66 kW/90 cp) si 1,8 litri (92 kW/125 cp). Ambele sunt dotate cu o transmisie manuala în cinci trepte, în timp ce 1.4 TWINPORT TIGRA poate fi comandat si cu o cutie de viteze manuala în cinci trepte cu Easytronic automat. Ca la toate modelele Opel Tigra TwinTops, trecerea de la coupé la cabrio în modelul „Illusion” are loc prin atingerea unui buton si dureaza numai 18 secunde.

 

[Sursa: http://www.123auto.ro/Stiri-Auto/Stil-sic-al-Opel-Tigra-TwinTop-Illusion-in-varianta-Soft-Top]