Welcome, Guest
Username Password: Remember me
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: Semn distributie

Semn distributie 1 year, 5 months ago #7887

• adelinade
  • Gold Boarder
Mi-a zis un fost posesor de tigra...ca pot sa vad daca e distributia uzata si anume:
scrie undeva pe motor(cred) "NEW" sau "USED" si ca daca e la "USED" trebuie schimbata....are dreptate.....daca DA unde pot sa verific asta???

Re: Semn distributie 1 year, 5 months ago #7890

• auras_kvp
  • Gold Boarder
)) nu exista asa ceva... sigur te-a mintit!!!

Re:Semn distributie 1 year, 5 months ago #7894

• NIK
  • Platinum Boarder
  • I like OPEL
Asa e! Distributia se schimba dupa un numar de kilometrii (cam 70.000). Cand iei o masina second-hand de la cineva pe care nu-l cunosti, prima grija e schimbarea distributiei dupa care numeri kilometrii parcursi

Re:Semn distributie 1 year, 5 months ago #7942

• blackshaddow
  • Platinum Boarder
  • only tigra
HAHAHA doamneeee ce oameni

Re:Semn distributie 1 year, 4 months ago #8078

• NIK
  • Platinum Boarder
  • I like OPEL
Am vorbit recent cu un baiat care si-a schimbat distributia la un Opel Astra G. Si chiar am discutat de problema asta si zicea ca intinzatorul la unele masini se poate regla, adica are doua pozitii: NEW si USED. Probabil dupa un nr. de Km se trece de pe NEW pe USED pentru a intinde un pic mai mult cureaua uzata.

Re:Semn distributie 1 year, 3 months ago #8900

• meretz
  • Gold Boarder
@ Nik.. scuze ca ti-o zic asa .. pe fata.. dar te-au luat peste picor rau.. nu exista asa ceva.. USED NEW.. aia se skimba si atat.. NOUA sau RUPTA atat...

Re:Semn distributie 1 year, 3 months ago #8907

• vio
  • Platinum Boarder
eu unu cand am schimbat cureaua nu am vazut nimic,doar ca intre 80.000-90.000 se schimba.
marele micutz

Re:Semn distributie 1 year, 3 months ago #8959

• daniel30
  • Junior Boarder
Exista un semn de nou sau uzat trebuie sa stii unde sa te uiti. Distributia la tigra se schimba la 50.000 maxim 60.000 sau 4 ani, peste se merge la risc. Dupa ce sa schimbat distributia un mecanic bun te cheama peste doua trei saptamini sa ti-o mai stringa putin, cureaua:)

Re:Semn distributie 1 year, 3 months ago #8962

Ca vorbiti de distributie yo am mers la risc cu ya vro 4 luni dupa ce am cumparat masina si cand am ajuns la mecanic cu ya si a desfacut capacul acela ce o acopera m-am minunat @-) cureaua era desirata si sarita din ya , parca ar fi fost un pulover vechii de lana asa se desira din ya )), faza tare e ca mecanicul spunea ca nu a fost schimbata niciodata ca pe curea scria GM si dupa spusele lui fiind cea originala ....

Re:Semn distributie 1 year, 3 months ago #8971

• blackshaddow
  • Platinum Boarder
  • only tigra
ca sa vezi cat de durabila este tigra
  • Page:
  • 1
  • 2
Moderators: Ady, mxxa, cry_ss
Time to create page: 0.64 seconds