Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Solutie curatare motor in interior
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: Solutie curatare motor in interior

Solutie curatare motor in interior 3 months ago #22564

• Obancea
  • Expert Boarder
Salut la toata lumea. In curand doresc sa fac schimbul de ulei.As dori insa ca inainte sa-i bag noul ulei, sa-i introduc peste vechiul ulei o solutie de curatare a motorului in interior "engin cleaner". Am inteles ca e o solutie la metabond, ei zic ca face minuni.A mai facut careva asa ceva? Se merita?Data trecuta cand am schimbat uleiul dupa nici 100km am observat ca uleiul meu si-a schimbat culoarea.
  Publicitate

Re: Solutie curatare motor in interior 3 months ago #22565

• cry_ss
  • Moderator
  • cry_ss@tigra.ro
Nu am facut personal,insa un prieten a tratat cu metabond si chiar a fost multumit...
Acum...asteptam insa pareri din proprii experiente de la alti colegi

Editare : cam scump, dar a fost multumit ...
Last Edit: 3 months ago by cry_ss.

Re: Solutie curatare motor in interior 3 months ago #22568

• Ady
  • Moderator
  • TM 27 LMT Edition
Eu am folosit metabond gold (din cate imi aduc aminte asa se numea) a costat in jur de 200 de lei, asta se inampla pe timpu cand imi consuma masina ulei, am folosit la insistentele mecanicului si rezultate zero, adica eu nu am vazut nici o diferenta la culoarea/consumul uleiului...
  Publicitate

Re: Solutie curatare motor in interior 3 months ago #22569

• iuli
  • Platinum Boarder
Engines are designed to use engine oil, not Teflon!

"DuraLube, MotorUp si alte solutii minune au procese cu Protectia consumatorului din Statele Unite ale Americii, tocmai pentru ca nu sunt ceea ce pretind producatorii ca ar fi."

Faptul ca a folosit asa ceva, si i s-a parut ca merge mai bine, poate fi efectul Placebo. Eu traiesc pe concluzia ca motorul "atins" cu fel de fel de aditivi, chiar daca probabil va functiona mai bine, ii scade din durata de viata. Si eu sunt obsedat sa am motorul curat, dar asta e o chestie de estetic, si atat. Bujii bune, ulei bun si schimbat la timp, cred ca e de ajuns. Nu ma injurati, e doar o parere.

Data trecuta cand am schimbat uleiul dupa nici 100km am observat ca uleiul meu si-a schimbat culoarea.

Multe persoane le-am auzit sa spele cu motorina inaintea schimbului de ulei. A procedat cineva asa?
Am intalnit o fata vorbea-ntruna fara sens.
Si-am intalnit o fata, fuma multa iarba des.
Si peste toate astea, ce sa vezi?
Am intalnit o fata o chema Mercedes-Benz !
Last Edit: 3 months ago by iuli. Reason: Greseli de exprimare

Re: Solutie curatare motor in interior 2 months, 4 weeks ago #22582

• ValyByg
  • VIP
nu este bine sa speli motorul cu motorina in nici un fel de caz. Folositi engine flush cel mai ieftin ca se gaseste si la 30 - 50 lei daca nu cumperi cu 2 litri de ulei mai mult, il bagi in motor dupa ce ai scos uleiul vechi, il lasi sa mearga vreo 10 min si pe urma il scoti si ii pui 3 litri de ulei care o sa ramana curat .
p.s. la mine la service este interzis sa spalam motoarele cu motorina, nici daca au apa in ulei. Bafta
Last Edit: 2 months, 4 weeks ago by ValyByg.

Re: Solutie curatare motor in interior 2 months, 4 weeks ago #22584

• cry_ss
  • Moderator
  • cry_ss@tigra.ro
VALYBYG wrote:

p.s. la mine la service este interzis sa spalam motoarele cu motorina, nici daca au apa in ulei. Bafta

CORECT !

Re: Solutie curatare motor in interior 2 months, 4 weeks ago #22585

• Obancea
  • Expert Boarder
Am auzit fraza"foloseste un ulei bun", care e cel mai bun ulei pentru un motor care are cam 180.000km ?Acum folosesc mobil one 10w40.Astept sugestii de la cunoscatori.

Re: Solutie curatare motor in interior 2 months, 4 weeks ago #22586

• cry_ss
  • Moderator
  • cry_ss@tigra.ro

Re: Solutie curatare motor in interior 2 months, 4 weeks ago #22588

• cry_ss
  • Moderator
  • cry_ss@tigra.ro

Re: Solutie curatare motor in interior 2 months, 4 weeks ago #22598

• street fame
  • Platinum Boarder
  • "when the fame calls the streets answer"
eu folosesc aral 10w40 si sunt multumit... 90 lei/4 litrii. sunt multumit de el. dupa o documentare pe forum am vazut ca colegii care au folosit aral au fost multumiti si am luat si eu tot aral.
---STREET FAME--- clothing of Constanta. Italy style
  • Page:
  • 1
  • 2
Moderators: Ady, mxxa, cry_ss
Time to create page: 1.36 seconds
Stiri auto Servicii profesionale de gazduire pagini web si inregistrare domenii