Ady, scuze daca nu am postat unde trebuie. De fapt, am creat topicul pentru a va tine la curent cu modificarile de interior. Nu am creat un topic separat pentru vanzare pentru ca nu asta e scopul principal. Ideea cu schimbul mi-a venit asa, pe moment, ca am zis ca e pacat sa stric ceva la care am muncit mult si a iesit foarte bine.
In legatura cu intrebarile tale.
1. am decis sa renunt la alb pentru ca am deja prea multe culori in interior: alb, albastru, negru. Am zis sa raman in doua culori. Cat despre albastru, cand am luat masina avea unele piese vopsite in albastru. Apoi am schimbat eu interiorul din portbagaj si scaunele in albastru. Albul nu ma deranja neaparat pentru ca tot timpul sunt singur in masina si am si grija sa nu murdaresc. Panourile de usa vreau sa le fac ceva deosebit, albastre cu negru si cusatura albastra.
2. in privinta materialelor, am luat ieri din Obor imitatie de piele cu 24 lei/m2. Calitate foarte buna, material moale. Are toate culorile, inclusiv un rosu frumos care ar merge la tine. Ca si adeziv am folosit prenadez la sticla de 1l si nu am avut nici un fel de probleme. Acum vreau sa folosesc ceva deosebit. Atentie: am gasit un fel de prenadez spray, special pentru materiale textile. Sunt curios sa vad cum merge. Ma intereseaza in special plafonul unde a fost mai greu de intins prenadezul clasic.
Pentru street fame, acum am doar poze cu piesele montate pe masina. Cand le dau jos am sa le pozez separat, pentru cei interesati.