Welcome, Guest
Username Password: Remember me

TOPIC: Modificare culoare interior

Modificare culoare interior 3 months, 4 weeks ago #21375

Dragi prieteni,

Cum in perioada de iarna omul se cam plictiseste, de ceva timp ma tot bate tot bate un gand: ce sa mai fac la Tigruta! Si cum stateam si ma gandeam, mi-a venit ideea sa mai schimb cate ceva la interior! Si am hotarat sa renunt la interiorul alb si sa il fac albastru! Zis si facut! Astazi mi-am procurat materialele necesare: piele ecologica, adeziv, etc... Maine ma apuc de lucru.

Inainte de a incepe, ar fi cineva interesat de interiorul alb (plafon, stalpisori, panouri de usa)? Am zis ca e pacat sa le stric pentru ca sunt in stare foarte buna, ca noi! Nu au nici un an de cand le-am facut si eu zic ca am facut treaba de calitate. Le cedez la schimb cu cele de pe masina celui interesat + 100 lei. Eu zic ca merita. Daca este cineva interesat ma puteti contacta aici.
  Publicitate
The following user(s) said Thank You: IL 12 UME

Re: Modificare culoare interior 3 months, 4 weeks ago #21385

• Ady
  • Moderator
  • TM 27 LMT Edition
Marius ar prinde bine sa pui si ceva poze cu ceea ce vrei sa vinzi, nu ca as fi interesat, ca si eu le-am imbracat, dar poate nu toti iti cunosc masina, si nu stiu ce marfa ai.

Cum de ti-a trecut prin cap albastru, albu e prea pretentios? deoarece cum am zis si mai sus, si eu am cu alb plafonu si stalpi si cum vine cineva si pune mana pe el/ei imediat se murdareste si asa greu se curata, dar cu ocazia asta cer sfatul vostru, sa imi dati ceva idei, ca nu stiu ce culoare sa fac scaunele si restu ce a ramas ( bineinteles cand vor fii fonduri si timp necesar ) o combinatie ceva de culoare, ma gandeam negru cu cusaturi rosii si in ceva combinatie cu alb...acuma sa ma gandesc si la ce material sa folosesc, ca daca aleg ceva material textil, nu o sa iasa in combinatie bine cu plafonu si fetele de usi care sunt piele ecologica.

Tu ce adezivi folosesti? Cu cat ai luat metru de piele ecologica, ca imi aduc aminte ca ai zis ceva la intalnirea nationala ca le iei din obor de la bucuresti foarte ieftin.
Si sa nu uiti sa ne arati si poze cu proiectu.

P.S incearca sa pui anuntul cu vanzarea lor in sectiunea corespunzatoare, poate ai mai mult noroc acolo, cu toate ca asa "castana" nu prea gasesti la orice colt.
P.S.2. ma bucur ca ai deschis topic-ul, aveam nevoie sa discut cu cineva despre ce si cum merge.
Last Edit: 3 months, 4 weeks ago by Ady.

Re: Modificare culoare interior 3 months, 3 weeks ago #21389

• street fame
  • Platinum Boarder
  • "when the fame calls the streets answer"
sa pui niste poze cu elementele care le dai la schimb. ms
  Publicitate
---STREET FAME--- clothing of Constanta. Italy style

Re: Modificare culoare interior 3 months, 3 weeks ago #21393

Ady, scuze daca nu am postat unde trebuie. De fapt, am creat topicul pentru a va tine la curent cu modificarile de interior. Nu am creat un topic separat pentru vanzare pentru ca nu asta e scopul principal. Ideea cu schimbul mi-a venit asa, pe moment, ca am zis ca e pacat sa stric ceva la care am muncit mult si a iesit foarte bine.

In legatura cu intrebarile tale.

1. am decis sa renunt la alb pentru ca am deja prea multe culori in interior: alb, albastru, negru. Am zis sa raman in doua culori. Cat despre albastru, cand am luat masina avea unele piese vopsite in albastru. Apoi am schimbat eu interiorul din portbagaj si scaunele in albastru. Albul nu ma deranja neaparat pentru ca tot timpul sunt singur in masina si am si grija sa nu murdaresc. Panourile de usa vreau sa le fac ceva deosebit, albastre cu negru si cusatura albastra.

2. in privinta materialelor, am luat ieri din Obor imitatie de piele cu 24 lei/m2. Calitate foarte buna, material moale. Are toate culorile, inclusiv un rosu frumos care ar merge la tine. Ca si adeziv am folosit prenadez la sticla de 1l si nu am avut nici un fel de probleme. Acum vreau sa folosesc ceva deosebit. Atentie: am gasit un fel de prenadez spray, special pentru materiale textile. Sunt curios sa vad cum merge. Ma intereseaza in special plafonul unde a fost mai greu de intins prenadezul clasic.

Pentru street fame, acum am doar poze cu piesele montate pe masina. Cand le dau jos am sa le pozez separat, pentru cei interesati.

CIMG9893.JPG

CIMG9889.JPG

Re: Modificare culoare interior 3 months, 3 weeks ago #21395

• kickut
  • Gold Boarder
frumos frumos..

Re: Modificare culoare interior 3 months, 3 weeks ago #21396

• kickut
  • Gold Boarder
Marius,inteleg ca dai la schimb doar ce este alb?
As cam fi eu interesat.
Multumesc

Re: Modificare culoare interior 3 months, 3 weeks ago #21400

• street fame
  • Platinum Boarder
da foarte frumos...

Re: Modificare culoare interior 3 months, 3 weeks ago #21410

Da, numai ce este alb adica fetele de usa, plafonul si stalpisorii care pleca de la bord si merg pana in spate unde este centura de siguranta. Le dau la schimb cu cele de pe masina celui interesat + 100 lei ca sa mai amortizez si eu din cheltuiala. In afara de panourile de usa eu mai am cate 1 buc de rezerva din fiecare. Am sa le imbrac in albastru iar cu panourile mai astept cateva zile poate apare cineva. Daca nu, am sa le stric si o sa dau albul jos de pe ele.

Re: Modificare culoare interior 3 months, 3 weeks ago #21417

• street fame
  • Platinum Boarder
amarahouse...am gasit o firma care faace interiorul plusat (ce culoare vrei u) sau cu combinatie de piele (nu piele naturala, o metoda cica tot noua dar din februarie). eu am sunat si pt bord cerea 350 lei, tot bordul tot tot, nu m-i s-a parut mult si tot interiorul tot tot (fara scaune) in jur de 1000 lei, iar nu m-i s-a parut mult tinand cont ca mi-a cerut cineva pe bord, fete usi, plafon si stalpii sin fata 1000 euro (piele naturala). in viitor cred ca o sa fac interiorul plusat combinatie cu piele dar cand o sa dispun de 1000 lei si sa vreau sa stau fara masina 1 luna.

Re: Modificare culoare interior 3 months, 3 weeks ago #21430

Street Fame: am auzit si eu de firma asta. Plusarea nu e tocmai pe gustul meu dar ma rog... Cui ii place e foarte bine!

sc_bia_electronic_srl_MYKa2mv.jpg

Eu unul prefer lucrul facut de mana mea, acolo unde ma pricep!
Astazi mi-am facut incalzirea cu doua piese. Din pacate, vremea rea o sa incetineasca lucrarea. Nu este tocmai bine sa stai in viscol sa dai jos panourile de pe usi! Asa ca o sa astept sa treaca vajul pentru a continua!

CIMG1376.JPG

CIMG1377.JPG

CIMG1380.JPG

CIMG1382.JPG
Moderators: Ady, mxxa, cry_ss
Time to create page: 0.64 seconds
Stiri auto Servicii profesionale de gazduire pagini web si inregistrare domenii