Welcome, Guest
Username Password: Remember me

TOPIC: Faruri stock vs. angel eyes

Faruri stock vs. angel eyes 4 months, 1 week ago #21003

• Obancea
  • Expert Boarder
Am nevoie de pareri:am gasit un chilipir la unu care si-a bubuit tigra, adica niste angel eyes, spune el aduse din Germania.Eu am farurile varza, adica luciul acela e cam distrus.Ce spune-ti se merita sa-mi pun angel?Am inteles de la cineva ca pe faza scurta esti trist cu ele.Ma gandesc sa nu cumva sa plang dupa astea ale mele.Am inteles ca de fite cica sunt beton , dar eu nu sunt cu fitele ma intereseaza sa fie bune.Cica are lupa pe faza lunga.
  Publicitate

Re: Faruri stock vs. angel eyes 4 months, 1 week ago #21004

• KpE Burn
  • Expert Boarder
Salut daca angelurile sunt in stare buna.. cred ca se merita avand in vedere ca ai schimba total aspectul . sa te uiti sa nu fie ingalbenite daca au zgarieturi minore le poti polisha fara probleme...
Orce lupa ia putin din lumina.. eu mi-am montat xenon de cand am cumparat masina si am mers 2 ani cu faruri normale , acum de cand am montat angel urile se vede diferenta este putin mai chioara ca inainte... dar nu este diferenta prea mare . In mod normal lupa este mai mult pt xenon... Daca farurile sunt o firma mai slaba... se ingalbenesc mai repede unde este becul pe faza lunga , pt ca nu are nici o protectie si acolo se incalzeste foarte mult farul asta daca ai obiceiul sa mergi cu faza lunga , eu merg doar pe proiectoare si scurta ambele cu xenon si nu am avut nevoe de lunga pana acum...

Re: Faruri stock vs. angel eyes 4 months, 1 week ago #21005

• addy2002
  • Senior Boarder
Obancea, esti sigur ca lupa e pe faza lunga?
In mod normal e pe scurta.
  Publicitate

Re: Faruri stock vs. angel eyes 4 months, 1 week ago #21006

• KpE Burn
  • Expert Boarder
Doar pe scurta e la angel eys !

Re: Faruri stock vs. angel eyes 4 months, 1 week ago #21007

Parerea mea este sa te gandesti bine...eu am Angel Eyes pe tigrutz si cum ai aflat pe faza scurta noaptea este foarte chinuitor...eu inca mai caut modalitati sa le reglez pentru ca motorasul nu merge fiind farul schimbat iar din reglajul manual este dat la max si tot nu vad mai mult de 10 m

Re: Faruri stock vs. angel eyes 4 months, 1 week ago #21010

• ValyByg
  • VIP
Angelurile au eficienta doar daca poi xenon,fara xenon sunt lumanari.dar angel imbunatateste aspectul vizual al masinii si i creste valoarea.
The following user(s) said Thank You: Ioana Diana

Re: Faruri stock vs. angel eyes 4 months, 1 week ago #21016

• street fame
  • Platinum Boarder
  • "when the fame calls the streets answer"
dak u zici ca ai farurile praf cand o sa pui angeleys-urile o sa vezi o diferneta in bine, intradevar au lupa pe faza scurta si sunt o idee mai chioare decat cele originale, da nici cu alea originale nu vezi bine dak sun praf cum zici u. eu am angeleyes si cand le-am pus erau mai chioare mai ales la drum lung cand vin aia din contra sens su lumina mai puternica si te orbesc, dar iti pui xenon si ai rezolvat tot, nu orbesti pe nimeni si ai vizibilitate buna, eu mi-am pus ieri xenon si sun f multumit de cum se vede si ca aspect si ca vizibilitate. dak vrei ne int diseara sa vezi cum e cu angel si xenon sau cum arata... da-mi si mie nr de tel al baiatului cu tigra poate mai am nevoie de ceva... ma suni sau dai un sms si te sun eu dak vrei sa vezi cum se vede...0767311784 bft
---STREET FAME--- clothing of Constanta. Italy style

Re: Faruri stock vs. angel eyes 4 months ago #21033

Ceea ce nu inteleg eu nu este neaparat puterea becurilor ci felul in care bat, adica foarte jos si parca s-ar uita chioras Am vrut sa pun xenon dar m-am gandit sa nu pun degeaba sa am doar lumina mai puternica si raza de actiune la fel.
Last Edit: 4 months ago by Ioana Diana .

Re: Faruri stock vs. angel eyes 4 months ago #21035

• street fame
  • Platinum Boarder
  • "when the fame calls the streets answer"
nush cum dar cam toata lumea se plange de angel eyes numai eu nu ma plang, la mn nu se vad chioras cum zici u, nu bat in jos, acum cu xenon am lumina perfecta (chiar aseara am facut proba cu un seat leon, avea si el xenon, si la mn batea si se vedea mai bine. regleazale manual de la rotita de la far si apoi o sa dai mai sus mai jos de la buton din interior. o sa fac diseara o poza sa vedeti cum se vede si cum bate raza cu xenon... bft
---STREET FAME--- clothing of Constanta. Italy style

Re: Faruri stock vs. angel eyes 4 months ago #21043

• ValyByg
  • VIP
si eu mam chinuit pana le-am reglat,am mai adaugat saibe la urechea de jos si lumineaza corect ca si pozitie,reglate la aparat special de verificat intensitate luminoasa a farurilor. daca le scoti din cutie si le montezi direct pe masina cu siguranta o sa lumineze aiurea,dar se pot rela atat in inaltime cat si latime(stanga-dreapta). Recomand tuturor sa faca reglajul profesional, o sa fiti multumiti de lumina si nu o sa primiti nici flash-uri
Moderators: Ady, mxxa, cry_ss
Time to create page: 0.61 seconds
Stiri auto Servicii profesionale de gazduire pagini web si inregistrare domenii